Om företaget

Netdeus är "IT-hantverkare med kunskap som verktyg". Företaget startades maj 1999 av Mikael Björk. Och funnits sedan 1999.

Affärsidé Netdeus erbjuder lösningar som skall ge kunden maximal affärsmässig nytta av sina gjorda investeringar.

Vision Netdeus skall vara ett företag med en position och ett rykte, som gör att Netdeus är ett självklart val när det gäller IT-relaterade produkter och tjänster som kräver ett förtroendefullt samarbete mellan kund och leverantör.

Mål Netdeus övergripande mål skall skapa en gemensam plattform för vår fortsatta verksamhet och utveckling med relationer och kompentens som linje.

Långsiktiga relationer Netdeus skall vara ett professionellt IT-företag med teknisk kunskap som starkaste verktyg och då därigenom vara ett självklart alternativ vid valet av en stabil och långsiktig samarbetspartner.

Kompetens Netdeus skall kännetecknas av hög kompetens inom kundernas verksamhetsområde. Netdeus ska vid varje tillfälle leverera den för kunden mest optimala lösning, med rätt kvalité, till rätt pris inom avtalad tid. Netdeus verka för att bibehålla och vårda de kunder som väljer Netdeus som sin samarbetspartner.

Företagsuppgifter

Netdeus
Lindgatan 8
360 50 LESSEBO
Säte: Lessebo
Företaget innehar F-skattsedel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.